Еко Проект

Екологичното списание

Вие сте тук:Home Еко Бизнес Екохимснаб - лидерът в България в областта на дейностите свързани с опасни отпадъци

Екохимснаб - лидерът в България в областта на дейностите свързани с опасни отпадъци

 Екохимснаб ЕООД се нарежда сред фирмите с най-голяма надеждност, занимаващите се с обезвреждането, транспортирането, депонирането и въобще справянето с опасните отпадъци у нас. Фирмата е утвърден специалист в областта на индустрията за опасни отпадъци и има изградени модерни бази отговарящи на всички европейски и български стандарти за безопасност. Базите за депониране, транспорт, обезвреждане и складиране на опасен тип отпадък на Екохимснаб са разположени в градовете Силистра, Велико Търново и Девня на територията на България.
Пътят до лидерската позиция на Екохимснаб в бранша
Реално погледнато до днешна дата в страната ни има множество фирми занимаващи се с преработката, събирането и депонирането на опасни отпадъци. Специализираните фирми в тази сфера постоянно нарастват, като бройка, но малцина са тези, чието качество е безкомпромисно. В хода на редицата промени в закона за опасните отпадъци и спазването на всички директиви в това отношение спуснати от Европейския съюз, на българския пазар се откроиха фирма с лидерски позиции в областта на справянето с опасните отпадъци в България.
Именно тези благонадеждни и рентабилни фирми допринесоха за по-ясното бъдеще и изграждането на ясна стратегия, точно как да се развива индустрията с опасни отпадъци у нас. Те с примера си, си извоюваха позицията на водещи предприятия в този така тежък за управление бранш. В него се изисква стриктно спазване на определени норми и правила, законовата рамка ясно е определила видовете лицензи, разрешителни, процедурите по депониране, обезвреждане и транспорт. В интерес на истината във всеки един бранш съществуват фирми-двигатели, чийто дейност спомага цялостната индустрия в бранша. Така се обособяват професионално обучени работнически кадри, създава се база от модерно, съвременно и ефикасно технологично оборудване.
Именно с отговорното си, адекватно и навременно поведени в индустрията за опасни отпадъци в България, Екохимснаб достигна до лидерската позиция в областта. Компанията даде пример за съвестно и добро отношение към законите в страната, към личната отговорност за справянето с екологичните проблеми свързани с опасните отпадъци и обезвреждането им. Фирмите за опасни отпадъци са важен сегмент от обществената структура, особено в днешното консуматорско общество, бълващо тонове опасни отпадъци дневно. Те до голяма степен облекчават родните предприятие при проблемите им с генерирането на опасни отпадъци, като ги освобождават от тях подобаващо и законосъобразно. Така бизнес средата у нас се подобрява значително и следва редица други Европейски държави.
Екохимснаб работи ежеминутно за своя успех в бизнеса. Като компания тя е основана на традицията и доверието между служители, клиенти и управляващи. Квалификацията на служители на фирмата постоянно се градира, а модернизацията на базите в страната следва добрия пример на утвърдили се  в бранша Европейски страни, като Германия, Австрия и други. Напълно лицензирана, законосъобразна и качествена дейност, от компания имаща всички разрешителни за работа с различни видове опасни отпадъци, сред които и азбест. Оформянето документално на извозването, депонирането и обезопасяването на опасните отпадъци е гарантирано за клиентите.
Екохимснаб е модерната, рентабилна и качествена българска фирма за опасни отпадъци. Тя обслужва клиенти от цялата страна и максимално улеснява задължението им да се справят с генерираните от тях опасни отпадъци по напълно законен и ефективен начин. Професионализмът е, това което най-добре би описало подобен лидер в бранша.

199
com_content.article
(6 гласа, оценка 4.67 от 5)
Екохимснаб - лидерът в България в областта на дейностите свързани с опасни отпадъци4.67 от 50 от общо 6 гласували.


Данни за автора
Нено
Author: Нено
Еко проект

Внимание забранено е копирането на статиите без изричното разрешение от администратора на сайта или авторите на самите статии

Еко проект е сайт с идеална цел, това означава, че сайта се прави на доброволни начела, информацията в него е авторска в по-голяма част. Ако желаете да стани автор в нашия сайт моля пишете ни!