Еко Проект

Екологичното списание

Вие сте тук:Home Еко Бизнес ЕКОХИМСНАБ ЕООД – вашия надежден партньор при справянето с опасните отпадъци

ЕКОХИМСНАБ ЕООД – вашия надежден партньор при справянето с опасните отпадъци

ЕКОХИМСНАБ ЕООД е компания занимаваща се с транспортирането, депонирането и последващата обработка на опасни отпадъци. Фирмата има утвърдени партньори на българския пазар и адекватно може да предложи услугите си на фирми, които имат нужда от това да се справят с опасните си отпадъци. Като един надежден партньор фирмата е законно оперираща в страната и предлага надеждно транспортиране на опасни отпадъци за последващата им обработка в чужбина. Реално погледнато днес опасните отпадъци генерирани от фирмите и домакинствата са много повече от количествата генерирани в миналото. Затова адекватното решение на въпроса е именно наемането на рентабилен партньор, който има професионализма да се справи с въпроса. В последните години, след като България намери своето място в Европа и стана член на Европейския съюз, нишата на опасните отпадъци и фирмите занимаващи се с дейността претърпя значително развитие. ЕКОХИМСНАБ ЕООД е сред първите пионери в бранша, които наложиха безкомпромисно качество на работа. Така можете да сте напълно сигурни, че транспорта, опаковането, депонирането, износа и последващата процедура по оползотворяване, чрез различни методи – се извършва за вас напълно законосъобразно, по наредбите на Закона за третирането на опасните отпадъци у нас и в Европейския съюз.
ЕКОХИМСНАБ ЕООД има изградени модерни бази за депониране, обработка и транспорт на опасни отпадъци в три локации у нас. Те се намират до ключови градове, като Девня, Велико Търново и Силистра. Техниката на фирмата е напълно съвременна с модерна технологична база, инсталации от висок клас и високо квалифицирани професионални кадри съответно. Посредством лавинообразните процеси по глобално свръх потребление, днес околната среда на човека е поставена под силна заплаха. Тук ролята на лидерите в бранша по справянето с опасните отпадъци, като ЕКОХИМСНАБ ЕООД е определяща. Този бизнес не е за всеки, а само за професионалисти, които си разбират от работата. Закона много ясно и категорично определя, как точно различните видове опасни отпадъци, трябва да бъдат транспортирани, съхранявани, превозвани в страни от Европа за оползотворяване и унищожаване. Всяка фирма занимаваща се легално с опасни отпадъци трябва да има валидна регистрация в Министерството на Околната среда и водите, да има разрешителни на местно ниво от структурите на РИОСВ и да познава напълно нормативните актове, както в България, така и в Европа, и Конвенцията от Базел.
ЕКОХИМСНАБ ЕООД е точния партньор, който е надежден, легален, модерен и професионален. За своите фирмени клиенти компанията предлага надеждното решение, което ще им спести санкции, хвърлянето на излишни средства и най-вече ще им помогне адекватно да се справят с опасните си отпадъци, които са генерирали. С годините натрупан опит фирмената тайна на ЕКОХИМСНАБ ЕООД е само една – пълна гаранция и удовлетвореност за нуждите на клиентите. Единствено доволните клиенти са тези, които гарантират за лидерската позиция на една компания, а доволните от работата на ЕКОХИМСНАБ ЕООД са много. Техните отзиви са най-ценното, което показва, че фирмата се развива и в 21 век предлага надеждното решение за справянето с опасните отпадъци. Безкомпромисни относно качество, относно бързината на реакция и обслужването, относно спазването на законите, както и относно транспорта, депонирането и последващата обработка на вашите опасни отпадъци. Това са ЕКОХИМСНАБ ЕООД – надежден партньор, който ще потърсите отново, защото сте удовлетворени от работата му!

202
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
ЕКОХИМСНАБ ЕООД – вашия надежден партньор при справянето с опасните отпадъци5.00 от 50 от общо 2 гласували.


Данни за автора
Нено
Author: Нено
Еко проект

Внимание забранено е копирането на статиите без изричното разрешение от администратора на сайта или авторите на самите статии

Еко проект е сайт с идеална цел, това означава, че сайта се прави на доброволни начела, информацията в него е авторска в по-голяма част. Ако желаете да стани автор в нашия сайт моля пишете ни!