Еко Проект

Екологичното списание

Вие сте тук:Home Еко Бизнес ЕКОХИМСНАБ ООД – европейски стандарти за качество, когато става дума за справянето с опасни отпадъци

ЕКОХИМСНАБ ООД – европейски стандарти за качество, когато става дума за справянето с опасни отпадъци

ЕКОХИМСНАБ ООД що за фирма е това? Да поставим нещата така – имате ли проблеми по справянето с нивата на опасните отпадъци генерирани от вашата фирмена дейност!? Искате ли да се справите с този въпрос професионално, бързо, качествено и най-вече спазвайки всички Европейски стандарти за целта, защото фирмата ви е реномирана!? Ето това е ЕКОХИМСНАБ ООД – вашият надежден гарант за качество, когато става въпрос за опасни отпадъци! Компанията работи по всички съвременни стандарти за качество изведени в Европа и то от години. Когато говорим за опасен отпадък – говорим за силно потенциална опасност от замърсяването на околната ни среда. Със сегашните темпове на растеж на генериране на опасните отпадъци в Европа и не само, екологичната опасност за водите, въздуха и почвите е в код червено. Все повече нарастват нивата на домакинския опасен отпадък и на този от индустриалната дейност, от общественото обслужване и прочие. Навярно си мислите, че това не ви засяга – но помислете пак, когато започнете да цъкате с език, колко е мръсен въздуха в столицата да речем. Ролята на фирмите занимаващи се с опасни отпадъци е именно това – да се справят по най-екологичния, рентабилен и безопасен за хората и средата им начин в бранша. Относно гаранциите за качествена работа на ЕКОХИМСНАБ ООД, можете да сте спокойни. Те се дават от множеството им доволни клиенти, които са намерили решение на грандиозните си проблеми с опасните отпадъци, благодарение на фирмата.

Справянето с нивата на опасните отпадъци у нас по мерките на всички Евро стандарти за качество на работа

Лидерството в даден бранш не се постига лесно. Когато говорим за сферата на опасните отпадъци, нещата придобиват грандиозни размери. Много малко фирми имат капацитета да изградят модерни депа за съхранение на отпадъците от опасен тип. Често в тях липсват системи за мониторинг по замърсяването на почвите и въздуха, както и водите в района на депото. Инсталациите за изгаряне, оползотворяване или реновиране на опасни отпадъци у нас често са изостанали технологично и нямат капаците на рентабилните и модерни инсталации в развита Европа – Германия, Австрия, Румъния дори. Работата по всички строги европейски правила за качество в бранша – отказа много фирми в сферата и ги накара да се преориентират. Но, ЕКОХИМСНАБ ООД продължи да се развива, да трупа опит, да следва пътят на Евро нормите и да инвестира в своето развитие и модернизация на базите, на кадрите и на техниката. Затова остана предпочитан партньор на много фирми у нас и най-вече на индустриалните производства, които генерират обемни нива от опасни отпадъци.

Европейските стандарти за качествено транспортиране, събиране, депониране, унищожаване, оползотворяване и прочие на опасни отпадъци – следват базовите правила заложени в международните рамки на Базелската конвенция. Познаването на документите и текстовете на конвенцията, както и тези на Евро директивите – позволява на ЕКОХИМСНАБ ЕООД да работи изключително качествено и рентабилно. За да се предпазите от законови нарушения по опаковането в специални съдове на различни типове опасни отпадъци. Да избегнете санкциите по складирането и съхранението на място в предприятието ви на видове опасни отпадъци. Да избегнете транспортирането им в неподходящи превозни средства, без нужната маркировка и безопасност. Изберете компания за опасни отпадъци, която много добре знае, как да се справи с вашите опасни отпадъци? Къде да ги депонира? Как да ги транспортира? Да ги изнесе към инсталации в Австрия или Германия за унищожение или рециклиране. Да оформи нужната документация. Да притежава разрешителните за всяка своя дейност от местните регулативни органи. Просто казано изберете фирма за опасни отпадъци с професионално портфолио на работа. И това несъмнено е  ЕКОХИМСНАБ ЕООД!

Базите на фирмата са разположение в три ключови локации у нас. Депа за съхранение и последваща обработка на опасни отпадъци компанията притежава на територията на градове, като Девня, Силистра и Велико Търново. Извозването на вашият опасен отпадък от всяка точка на страната е възможно, както неговото подходящо опаковане и съхранение в специални съдове осигурени от компанията. Можете да разчитате и на ефективен износ на опасните ви отпадъци до инсталации за екологичното им оползотворяване или унищожение в Европа. Бъдете лидери в бизнеса си и не позволявайте опасните отпадъци от производството или дейността ви да ви пречат на това – изберете надеждните професионалисти в лицето на  ЕКОХИМСНАБ ЕООД, които ще ви помогнат умно да управлявате нивата на генерираните опасни отпадъци от ваша страна!

216
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
ЕКОХИМСНАБ ООД – европейски стандарти за качество, когато става дума за справянето с опасни отпадъци5.00 от 50 от общо 1 гласували.


Данни за автора
Николета Стойкова
Author: Николета Стойкова
Еко проект

Внимание забранено е копирането на статиите без изричното разрешение от администратора на сайта или авторите на самите статии

Еко проект е сайт с идеална цел, това означава, че сайта се прави на доброволни начела, информацията в него е авторска в по-голяма част. Ако желаете да стани автор в нашия сайт моля пишете ни!