Еко Проект

Екологичното списание

Вие сте тук:Home Еко Бизнес Събиране, транспортиране и обезвреждане на опасни отпадъци – ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Събиране, транспортиране и обезвреждане на опасни отпадъци – ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Когато сте индустриална фирма с малки размери, предприятие с по-голям капацитет на производство или домакинство – неминуемо сте изправени пред един световен проблем! Той се нарича опасни отпадъци и справянето с тях по един щадящ околната среда метод или набор от практики и методи. В съвременния свят технологията все повече напредва, начините да обезвредим, унищожим или рециклираме опасните отпадъци стават все по-съвременни и модерни. Но все пак с днешна дата имате генерирани големи количества опасни отпадъци и не знаете, какво да правите с тях!? Решението за вас е едно и то се нарича  ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД!!! Фирмата е рентабилен партньор на бизнеса, индустрията, обществените структури и домакинствата, когато става въпрос за събиране, транспортиране и обезвреждане на опасни отпадъци. Дейността им е подкрепяна от наличието на висококвалифициран персонал, от наличието на съвременно оборудвани депа за съхранение и обезвреждане на опасните отпадъци, от средства за транспорт притежаващи всички разрешителни за целта, маркировка и прочие. Още можете да разчитате на тях, когато имате нужда на място в предприятието ви опасните отпадъци да бъдат събрани, подходящо опаковани, съхранени и последващо извозени за унищожение. Вижте, какво означава качество на работа в следващите редове…

ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – защо качеството на работа в този бранш е толкова важно?

Реално погледнато конкуренцията у нас в бранша с опасни отпадъци не е никак малка. От една страна това е добре – понеже има поле за развитие, модернизиране и постоянно надграждане в тази сфера. От друга, обаче много фирми не могат да издържат на високите нива, които конкуренцията налага в бранша и затова се оказват вън от играта. Когато говорим за ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – трябва да споменем, че компанията от години работи в сферата на опасните отпадъци. За годините развитие, модернизиране на базата, обучение на професионални кадри – фирмата постига едно: става еталон за качество в бранша. До момента има три обособени и рентабилни депа за съхранението и последващата обработка на опасни отпадъци у нас – те се намират във Севлиево. Оборудвани са с всички уреди за измерване на замърсяването в районите. Постоянно се следи за безопасността на инфилтрата образуван от отпадъка в депата и при нужда транспортирането на опасен отпадък невъзможен за унищожение или оползотворяване в България – той бива рентабилно превозен до инсталации в развити Европейски страни, като Австрия и Германия.

Превозването и транспорта на опасни отпадъци през граница не е лека задача. Тя е свързана с оформянето на доста документални образци, уведомяването на редица страни по пътя на транспорта и нужните добри изградени партньорства с инсталации от модерен тип във Франция, Германия или Австрия, където опасните отпадъци се обработват по най-екологичните съвременни методи. ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД поддържа едни от най-добрите партньорски връзки за износ на опасен отпадък през граница и постоянно инвестира част от приходите си в бизнеса за модернизирането на депата си, техниката за механична обработка на отпадъците и изграждането на инсталации, където те да бъдат унищожени или оползотворени. За съжаление до монета у нас няма толкова добре развита база за рециклиране на опасни отпадъци от домакинствата, но пък справянето с медицинските отпадъци е на едно високо ниво. Пречиствателните системи за обработка на утайки от отпадъчни води също търпят развитие, така че нещата се движат в правилната посока. В бизнеса с опасни отпадъци не може да си позволите да бъдете небрежни, непрофесионални и посредствени. Тук качеството на работа е възможно най-високото, за да предложите на клиентите от индустрията и домакинствата възможност да се отърват от опасните си отпадъци, но това да бъде законно, екологично, бързо и ефикасно. Все по-важно става и самото управление на генерирания опасен отпадък и намаляване нивата на неговите количества – в това ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД е професионален консултант за бизнеса ви.

Бъдете индустриалци и хора с поглед отправен в бъдещето! Намерете рентабилното решение на глобалния проблем с опасните отпадъци за вас и изберете професионалистите в сферата - ЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД. Така ще се справите с генерираните нива на опасни отпадъци законно, бързо, екологично и професионално още сега и за в бъдеще!

 

219
com_content.article
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Събиране, транспортиране и обезвреждане на опасни отпадъциЕКО ИНВЕСТМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД5.00 от 50 от общо 1 гласували.


Данни за автора
Нено
Author: Нено
Еко проект

Внимание забранено е копирането на статиите без изричното разрешение от администратора на сайта или авторите на самите статии

Еко проект е сайт с идеална цел, това означава, че сайта се прави на доброволни начела, информацията в него е авторска в по-голяма част. Ако желаете да стани автор в нашия сайт моля пишете ни!