Еко Проект

Екологичното списание

Вие сте тук:Home Туризъм
171
com_content.article
(4 гласа, оценка 5.00 от 5)
Зимна приказка в планината5.00 от 50 от общо 4 гласували.


Зимна приказка в планината


Докато повечето хора си стоят на топло в домашния уют една част от хората с горещи сърца решават да покоряват планините. Зимния пешеходен туризъм е изключително преживяване, което си заслужава. Въпреки, че повечето хора ги е страх от студеното време, млади ентусиасти покоряват нашите величествени върхове.

165
com_content.article
(2 гласа, оценка 5.00 от 5)
Хижа Ехо, ехото на Стара Планина5.00 от 50 от общо 2 гласували.


Хижа Ехо, ехото на Стара Планина

Може би много от вас обичат да ходят по хижи, но малко от вас са изпитвали удоволствието да си наистина далеч от цивилизацията да бъдеш само ти и природата. Подобно приятно преживяване предлага една от най-приятните (лично за мен) хижи - хижа Ехо. Тя е разположена на височина от 1675м. в самото сърце на НП "Централен Балкан".

155
com_content.article
(3 гласа, оценка 5.00 от 5)
Хижа Върхувръх Красотата От Близо5.00 от 50 от общо 3 гласували.


Хижа Върхувръх Красотата От Близо

Искате да излезете сред природата и да починете заедно с приятели или да си направите една приятна разходка със семейството, защото да не посетите хижа Върховръх? Самата хижа се намира на малко над 20км. от град Перущица. Хижата се намира сред вековна борова гора, надморската височина е 1550м. В близост до хижата се намира едноименния върх, който е дал името на целия Върховръшки рид.

Внимание забранено е копирането на статиите без изричното разрешение от администратора на сайта или авторите на самите статии

Еко проект е сайт с идеална цел, това означава, че сайта се прави на доброволни начела, информацията в него е авторска в по-голяма част. Ако желаете да стани автор в нашия сайт моля пишете ни!